8 Февруари 2018 - Система за безжична мрежова свързаност за нуждите на 9-та ФЕГ Алфонс дьоЛамартин

Изграждане на цялостно решение за покриване на сградата с точки за безжичен достъп с компоненти Ubiquit... Още

14 Февруари 2018 - Реновиране на осветлението в Комисия за защита на потребителите

Подмяна на осветителните тела в работните помещения и коридорите с високоефективно, щядящо зрението, ди... Още

 

 

 

ГЕСКОМ ООД е частна компания, специализирана в областта на поддръжката на други фирми и администрации при липса на собствен технически персонал. Ежедневните ни усилия са насочени към компетентно и надеждно подпомагане на клиентите ни за разрешаване на проблеми с наличния им сграден фонд, телекомуникационна, компютърна, офис техника и инсталации. 

 

Дружеството е основано през 2004 година като наследява потенциала и клиентската си мрежа от предходна успешна дейност като едноличен търговец от началото на 2000г.

 

Дружеството разполага със собствена база, състояща се от офис в партерния етаж на жилищна сграда с магазини в столичния комплекс Люлин 2, складова и сервизна база в сутеренния етаж на същата сграда, а от началото на Юни 2011г. отвори и магазин за търговия на дребно с инструмент,  материали и компоненти за електрически инсталации, структурни кабелни системи, както копирен център с продажба на консумативи за копирна и принтираща техника.

 

Избирайки съвместната работа с екипа на ГЕСКОМ ООД, Вие получавате професионално отношение, индивидуален подход, оптимални срокове за реакция, опитното мнение на нашите сервизни техници и разумни цени.